image image
fören renMiljö

Vårt mål är att skapa en trivsam arbetsplats och miljö.


för enrenmiljö

Vårt mål är att skapa en trivsam arbetsplats och miljö.

  • 1
  • 2

Stiftelse

stiftelse

Vi bryr oss!

Vi stödjer barncancerstiftelsen Henrik Superman Ekelund. Vi gör ett aktivt val och stödjer en verksamhet som genom sitt arbete och engagemang gör livet drägligare för många människor. Låga eller inga omkostnader, mycket hjärta och en stark lokal förankring med många delaktiga människor tror vi är en vinnande formel; till skillnad mot stora kolosser med gigantiska personal- och marknadsföringskostnader. Genom vårt stöd till Henkestiftelsen väljer vi att stödja och hjälpa i annat än bara det som pågår i vår löpande verksamhet eller har koppling till vår arbetsvardag. Det menar vi är bra.

Stiftelsen Henrik Superman Ekelund har till uppgift att lätta och lindra för de familjer som mött den ogripbara situationen när deras barn fått diagnosen cancer. Även stöd till barncancerforskning ligger inom ramen för stiftelsens verksamhet.

Ett stort antal företag och privatpersoner har redan valt att stödja verksamheten och man har på kort tid byggt upp ett substantiellt kapital som växer år för år och som klokt placerat ger god årlig avkastning som i sin tur används till att hjälpa och stödja familjer som drabbats av barncancer.

Vi tror att privata initiativ som detta är bra sätt att göra världen, dagen – och för all del morgondagen – mera dräglig och mänsklig för alla oss som är med om den och lever i den.

Vi tror också att genom att hjälpa andra så lägger vi våra egna stenar på den väg som leder mot medmänsklighet, förståelse och omtanke.

”Ett friskt barn har tusen önskningar, ett sjukt barn bara en.”

Läs mer om stiftelsen på www.henriksuperman.se

Bakgrund Stiftelsen

Henrik Ekelund var bara 7 år när han gick bort i cancer. 2008 grundades stiftelsen Henrik ”Superman” Ekelund av några vänner till hans familj. De hade på nära håll upplevt hur livet förändras när sjukdomen tar över. Sedan dess har allt arbete skett ideellt, i liten skala, av nära, kära och kännande medmänniskor. Därför finns inga löner och inga fasta kostnader. Resten går oavkortat till behövande familjer. Henrik finns inte längre bland oss. Men till minnet av Henrik fortsätter vi att hjälpa andra pojkar, flickor och dess familjer som uppskattar en ljusglimt i mörkret.